Gratis för barn och ungdomar!

Telge Stadslopp har i år inlett ett samarbete med Telge AB och Södertälje kommun som gäller knatteklassen och ungdomsklasserna. Dessa blir nu gratis att delta i!
Det är otroligt roligt att Telge och Södertälje kommun ger oss möjligheten att låta barn och ungdomar prova på en lokal löptävling utan anmälningsavgift. Vi hoppas och tror att detta kan bli ett bra möte mellan vår idrott och ungdomar som kanske idag inte är engagerade i föreningar. En språngbräda in till ett aktivare liv helt enkelt.
Utöver ett gratis deltagande i loppet kommer Södertälje IF även att bjuda in de barn och ungdomar som deltar i loppet till en ”prova-på-kväll” under hösten. På Södertälje IP kommer de få möjlighet att testa på friidrott och se vad Södertälje IF har att erbjuda. Telge AB och Södertälje kommun har en utarbetat strategi att i första hand stödja ungdomsidrotten i Södertälje och den här satsningen har en direkt koppling till den strategin.
– På Telge arbetar vi för att uppmuntra och hjälpa alla barn och ungdomar till ett aktivt liv, berättar Marie Antonsson, sponsringsansvarig på Telge. Det här är ett bra initiativ av Södertälje IF som jag hoppas öppnar upp möjligheter för fler idrottssugna barn i Södertälje.

Så alla barn och ungdomar upp till 13 år, anmäl er redan idag och var med och spring runt inre Maren! Anmäl dig via vår hemsida www.telgestadslopp.se eller genom att maila anmälan@telgestadslopp.se.